ponedeljak - petak od 9 do 17h
trip top travel

ZAŠTO PUTOVATI BAŠ SA NAMA

Zašto sa nama?

Kada birate pravu agenciju za putovanje o kojem dugo maštate, nikada nam nije tešto da se ponovimo – Trip Top Putovanja znače sreću, prijateljstvo, avanturu, strast prema novom i nezaboravnom. Kada na to dodate edukativan i krajnje profesionalan pristup na poljima planiranja, organizacije i bezbednosti poseta nekim od najudaljenijih destinacija sveta, dobijate savršenog partnera za provod koji ćete pamtiti celog života.

1.    Ko sve putuje sa nama?

Na naša putovanja kreću i mladi i stari. Čitave porodice, parovi, uži ili širi krugovi prijatelja, organizovane grupe, ali i oni koji nove stvari žele da probaju isključivo sami.

2.    Za svakoga po nešto

Bilo da se ste zaljubljenik u prirodu, kulturno-umetničku ponudu, turističke atrakcije, ozbiljan šoping ili ste nezasiti kada je u pitanju nezaboravan provod i noćni život, mi vam nudimo putovanja koja su prilagođena svim afinitetima.

3.    Posebnu pažnju poklanjamo

Sebe smatramo pionirima u kreiranju inovativnih tura – putovanja koja počinju gde se ostala završavaju. Cilj naše ponude zapravo je sve što je autentično, jedinstveno. Trudimo da istražimo puteve kojima se ređe ide i na kojima za vaš novac uvek dobijete uspomenu više.

4.    Naši vodiči

Iskusni na destinacijama koje vode, informisani, profesionalni, strastveni prema svom poslu, ljubazni, nasmejani, apsolutno uvek dostupni. Ovo su karakteristike prve postave Trip Top stručnjaka iz oblasti putovanja, na koje smo posebno ponosni. Stručnjaka čije će iskustvo, nenadmašni entuzijazam i poznavanje lokalnih običaja vaše putovanje podići na viši nivo.

5.    Naši vozači

Iskusni profesionalci, koji rute kojima naša putovanja idu odlično poznaju. Posvećeni sigurnosti i bezbednosti svih putnika kao apsolutnog priorteta. Dok oni voze, nećete se žaliti na cimanje, naglo kočenje, a u vožnji ćete uživati dok pijuckate kafu ili sok koji su dostupni u našim vozilima.

6.    Vaše slobodno vreme

Iako su naši obilasci isplanirani do detalja, posebnu pažnju poklanjamo i vremenu gde ste slobodni sami da istražujete destinacije koje posetimo. Od naših vodiča uvek možete dobiti “najbolje od najboljeg” lokalne ponude – zlata vredne savete kako i na koji način da utrošite svoje slobodno vreme.

7.    Druženje kao ključ dobrog provoda

S ponosom ističemo da na svojim turama često organizujemo zajedničke aktivnosti, gde celokupan doživljaj pretvaramo u pravu avanturu. Pored prelepih uspomena, sa naših putovanja vratićete se sa novim prijateljima, neretko i zaljubljeni.

8.    Kada putujete sami

Posebne pogodnosti nudimo nude osobama koje se odluče da na put krenu same. U ovakvim slučajevima, naši aranžmani ne uključuju eventualne doplate.

Takođe, u zavisnosti od strukture grupe koja kreće na put, trudimo se da solo putnicima pronađemo saputnike, slične po godištu i afinitetima.

9.    Planiranje je ključ

Sve programe po pravilu objavljujemo po nekoliko meseci unapred. Na taj način, putnici bolje mogu da organizuju svoje vreme, ali i da imaju fleksibilniji rok otplate.

10.  Način plaćanja

Naši putnici sami biraju kada i u kom iznosu će izvršiti svoje uplate.

11. Zajedno kreiramo putovanja

Predloge i sugestije naših saputnika smatramo dragocenim. Zato se neretko trudimo da kreiramo programe prema vašim željama.