ponedeljak - petak od 9 do 17h
trip top travel
Trip_Top_Putovanja-Spanija-Madrid

Valensija i Madrid za Novu godinu, 9 dana

Ako ste ljubitelj savremene umetničke scene, istorije, kulture i tradicije ili vam je potrebno malo kreativne inspiracije, želite da uživate u suncu, moru i umetnosti lakoće življenja, onda je ovo pravo NOVOGODIŠNJE PUTOVANJE ZA VAS! Razigrana, očaravajuća i šarmantna. Senzualna, topla i bučna. ŠPANIJA je taman. Taman za sve! Da se izgubite, da se pronađete, da se do daske zaljubite. Da se uz ukus sangrije uspavate, uz miris ćurosa probudite, uz šum talasa, najlepše novogodišnje želje zamislite.

Novu godinu dočekaćemo u gradu u koji je budućnost već stigla. U gradu koji je tako vešto objedinio tradicionalnu i futurističku arhitekturu, mnoštvo kulturno-istorijskih znamenitosti nauke i umetnosti, gradu koji već na sam pomen imena sluti na sunce, more i narandže. Dobrodošli u VALENSIJU. Dom prve paelje, najuže evropske zgrade, svetog grala i inovacija. Srdačnih ljudi, prijatnih tišina i otetih uzdaha. Na pitanje šta raditi u Valensiji, odgovor je jednostavan, opustite se. Oslušnite ritam grada. Živopisna I fotogenična, Valensija prosto vapi da joj se prepustite, nemilice I bez ustezanja. Najbolje što može da vam se desi je da se izgubite. Naročito u starom delu grada, prožetog brojnim ulicama u kojima možete častiti sebe tradicionalnom paeljom i nazdraviti životu uz čašu jedinstvene Akva de Valensije,  koja se samo ovde priprema i pije. Svakog trena budite spremni za nova čuda, nova sunca, nove želje i nove svetove, jedno je sigurno, odavde ćete poneti najlepše uspomene.

valensija putovanje

U srcu Pirinejskog poluostrva, sa glamurom Pariza, vrevom Rima i dostojanstvom Londona, ušuškao se MADRID, prestonica i pravi predstavnik malo drugačije Španije. Moderan a klasičan, zaslepljujuće lep i intrigantan, osvojiće vas jedinstvenim šarmom i opipljivom energijom. Šetajući doživećete svu monumentalnost madridskih trgova i primetiti kako se u savršenom skladu smenjuju raskošna moderna arhitektura I istorijske znamenitosti koje svedoče o impozantnom kulturnom nasleđu, davno prošlih vremena. Sa više od 80 muzeja svetske klase, Madrid je pravi raj za ljubitelje umetnosti ali i prefinjene tradicionalne kuhinje. Ovde se to ne odvaja, Madriđanima je hrana svojevrsna vrsta umetnosti, možda čak i religija. Ovde se zaljubljujete na prvi korak, prvi zalogaj, prvi takt i prvi osmeh.

Verovatno ste čuli da svi putevi vode u Rim, a da li znate da u Španiji svi putevi vode iz Madrida? Španska prestonica je retka zverka. Uspešna, bogata, lepa, kulturna, zabavna, prijateljski nastrojena i kao takva idealna za početak jedne nove, lepše godine. Fiesta i Siesta, Pikaso i Gernika, Retiro i  Prado, Tapasi, Ćurosi i ostale radosti, 300 sunčanih dana i bar još toliko razloga da nam se pridružite,  6 miliona turista godišnje, ne može pogrešiti zar ne?

ZAINTERESOVANI STE ZA OVO PUTOVANJE ILI MOŽDA IMATE NEKIH NEDOUMICA?

Tu smo da odgovorimo na sve što vas interesuje, samo popunite upitnik u nastavku i odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.