ponedeljak - petak od 9 do 17h
trip top travel
Trip_Top_Putovanja-Rusija-Moskva

Moskva i Sankt Peterburg za Novu godinu, 8 dana

Iskoristite priliku da upoznate površinski najveću zemlju na svetu i sve lepote koje ima da vam ponudi.

Rusija, kažu zemlja superlativa. Kako drugačije opisati najveću zemlju na svetu, duplo veću od druge na listi. Zemlju koja se prostire na čak 11 časovnih zona. Zemlju belih noći, nepreglednih tajgi, reka i jezera. Votke, kavijara, boršča, hokeja. Lepih i zagonetnih ženaZemlju Čehova, Dostojevskog, Tolstoja, Puškina, Gogolja, Čajkovskog. Zemlju beskrajnih dostignuća, geografskog, istorijskog i kulturnog pedigrea kakvim se verovatno niko na svetu ne može podičiti.

Neponovljiva i impozantna Moskva

Moskva je impozantna. Autoritativna. Istorijska. Neponovljiva. Moskva vas ne ostavlja ravnodušnim. Jednostavno, Moskva je drugačija od svega što ste do sada videli. Ipak, kao takva, Rusija i dalje predstavlja veliku enigmu za sve koji žele da je posete. Uveravamo vas, u pozitivnom smislu. Pridružite nam se na turi od 8 dana i nezaboravnog obilaska Moskve i Sankt Petersburga, najvažnijih centara Rusije.

Prepoznatljiva arhitektura, čak 170 pozorišta, najlepši metro na svetu. Crveni trg i Kremlj, mauzolej Lenjina, crkva Sv. Vasilija Blaženog. Istorijski ostaci koji svedoče o bogatoj istoriji ove zemlje, lepe žene i izuzetan noćni život, samo su deo atrakcija koje u svom rukavu krije Moskva, glavni i najveći grad Rusije, nekada središte Ruskog carstva, danas jedna od pet najuticajnih prestonica na planeti. 

Bajkoviti Sankt Peterburg i sva njegova raskoš

Na ušću reke Neve u Finski zaliv leži bajkovit Sankt Peterburg, epicentar ruske kulture, istorije, tradicije i umetnosti, koji krije arhitektonska blaga od kojih ce vam stati pamet. Pozlaćeni plafoni, kristalni lusteri, mermerni podovi. Najlepši muzej na svetu –  Ermitraz. Palata Jusupovski, Aleksevski. Mermerna palata. Dvorac Jelegin. Mihajlovski. 

Prestonica Rusije, pre Moskve. Raskošni grad, koji je u poslednja dva veka promenio nekoliko imena, a koji se danas može pohvaliti sa neverovatnih 200 muzeja, 2000 biblioteka i 4500 zaštićenih spomenika kulture.

ZAINTERESOVANI STE ZA OVO PUTOVANJE ILI MOŽDA IMATE NEKIH NEDOUMICA?

Tu smo da odgovorimo na sve što vas interesuje, samo popunite upitnik u nastavku i odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.