ponedeljak - petak od 9 do 17h
trip top putovanja logo

Putovanja su sreća

Trip-Top-Putovanja-Istanbul-Taht

Istanbul, 6 dana

Kod komšija je uvek najprijatnije, zato vas za novogodišnje praznike vodimo u Istanbul. Tamo gde se uvek lepo jede, gde je šoljica kafe najukusnija, gde se na prve taktove muzike ustaje sa stolice… Gde se svaki stranac oseća kao kod kuće i gde se svi rado vraćamo. Upoznajte veličanstveni Istanbul, jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta i predstavlja savršen spoj istoka i zapada. Istanbul je Evropa i Azija. Islam i Hrišćanstvo. Orijent i moderno. Prošlost i budućnost. Bio je Vizantion, Konstantinopolj i Carigrad, ali i prestonica tri velika carstva – Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog.

Najveći grad Republike Turske smestio se na sedam brda, na Bosforu. Iako danas važi za moderan grad, Istanbul će uvek sebično čuvati tragove prošlosti. Raskošne palate, džamije, crkve, muzeji, bazari odaju njegovu bogatu istoriju. Divićemo joj se i uživati u svakom trenutku provedenom u Istanbulu.

Aromatični mirisi i slasni hedonistički ukusi, bogata tradicionalna kuhinja i intenzivan noćni provod, razmaziće sva vaša čula! Ovde se hormon sreće ne luči, ovaj grad je sreća sam po sebi. U njega se zaljubljuje na prvi pogled, prvi zalogaj i prvi osmeh i iz njega se nikad ne odlazi zauvek.

ZAINTERESOVANI STE ZA OVO PUTOVANJE ILI MOŽDA IMATE NEKIH NEDOUMICA?

Tu smo da odgovorimo na sve što vas interesuje, samo popunite upitnik u nastavku i odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.

SLIČNA PUTOVANJA

Španija – Portugalija – Maroko
Španija-Portugalija-Maroko

proleće 2023. | 17 dana | 759€  669€

London avio Nova godina
Nova godina u Londonu

decembar/januar | 6 dana | 929€  790€