ponedeljak - petak od 9 do 17h
trip top travel

Engleska i Irska avionom, 10 dana

Avantura posle koje ćete moći da kažete da zaista poznajete Britance i Irce. Sve ono najlepše što dva dela ostrva mogu da vam ponude je na dohvat ruke.

Engleska, Irska i Severna Irska, po mnogo čemu slične, a opet u neverovatnoj meri različite zemlje, mentaliteti i narodi. Pakujte kofere i spremite se za turu po Ujedinjenom Kraljevstvu i Republici Irskoj!

Engleska i britanska prestonica London

Upoznajte se sa Londonom, po mnogo čemu ne samo prestonici Velike Britanije, već glavnim gradom sveta. Preko 150 etničkih grupa, 100 jezika i toliko mnogo kultura isprepletenih u samo jednom gradu i gradom koji zrači britanskom tradicijom. Gotički tornjevi centralnog dela Londona – Vestminstera iz 18. i 19. veka koja se savršeno uklapaju sa modernim oblakoderima 21. veka na samo par destina metara stvaraju atmosferu kakav nijedan drugi grad na svetu nema. Milioni i milioni putnika godišnje posećuju London kako bi doživeli jedinstveni osećaj tradicije, istorije, avangarde i budućnosti.

Irska – Dablin i Belfast

Kada zakoračite u ovu zemlju prebogatu prirodnim lepotama i bogatstvima, prvo što ćete pomisliti koliko mnogo zelenih površina možete videti na jednom mestu, a samim tim i doći do zaključka zbog čega je zelena boja simbol ove ostrvske države. Zemlja prepuna legendi o malim zelenim patuljcima sa velikim ušima, mesto gde ćete uživati u najboljem pivu na svetu, dok ni čuvena irska jagnjetina koja se sprema na stotinu načina nije nešto što treba preskočiti.

ZAINTERESOVANI STE ZA OVO PUTOVANJE ILI MOŽDA IMATE NEKIH NEDOUMICA?

Tu smo da odgovorimo na sve što vas interesuje, samo popunite upitnik u nastavku i odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.