ponedeljak - petak od 9 do 17h
trip top travel
meksiko-putovanje

Putovanje u Meksiko, 14 dana

U Engleskoj “freedom”, u Italiji “liberta”, u Mađarskoj “szabadsag”, u Nemačkoj “freiheit”, u Srbiji “Meksiko sa Trip Topom”! Sloboda koju smo svi željno isčekivali sada čeka Vas, jer sloboda je putovanje, a putovanje je sreća, nikad veća!

Viva Mexico! Zamislite da izgovarate ovu rečenicu dok pijuckate tekilu, a marijači vam sviraju vesele tonove popularne pesme ili dok šetate jednim od najvećih gradova sveta – El mariachi loco.

Možda ćete pak ovo pomisliti dok koračate stazama drevnih naroda koji su pisali istoriju Meksika ili posmatrajući tekovine španske kolonijalne arhitekture. U jedno smo sigurni, ovo ćete veselo izgovoriti uživajući u čarima KaribaPeščane plaže, tirkizno more, palme i šum mora. Dobrodošli u raj. Dobrodošli na čudesno putovanje u Meksiko!

Plaja Del Karmen, plavi peščani raj

Dolaskom na Karibe, stižemo u plavi, peščani raj – Plaju Del KarmenPlaže, tirkizno more, ukusna i sveža hrana, šetnja kroz džunglu i kupanje u skrivenim cenotama, savršena arhitektura i lokacija majanskih gradova dokaz su da je ovaj narod znao da uživa, a znaćemo i mi! Zakoračićemo na tle gde je čuveni Kolumbo otkrio Ameriku i započeti našu avanturu. Odmor za sva čula je pred nama.

Mexico City, grad prepun kontrasta

Mexico City – glavni, a ujedno i najveći i najmnogoljudniji grad Meksika i ovog dela sveta je grad duge i burne istorije, tradicije ali i savremenih građevina i nasmejanih Meksikanaca. San o orlu koji sa zmijom u kljunu stoji na kaktusu, vodila je, prema legendi, astečkog vođu do ovog grada gde je u 14. veku osnovana prestonica carstva. Ista prestonica bila je glavna meta osvajanja Ernana Kortesa i njegovih vojnika. Došao je čovek duge kose, bele brade i promenio istoriju jednog naroda. 

Danas je Mexico City spoj tradicije i modernog, gde se astečki hramovi naslanjaju na španske katedrale a one dalje na muzeje modernog doba i gde kaldrma izlazi na široki bulevar. Grad prepun kontrasta, osvojiće vas svojom neobičnom lepotom.

ZAINTERESOVANI STE ZA OVO PUTOVANJE ILI MOŽDA IMATE NEKIH NEDOUMICA?

Tu smo da odgovorimo na sve što vas interesuje, samo popunite upitnik u nastavku i odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.

SLIČNA PUTOVANJA

Trip-Top-Trvel-Iran-Persija-Teheran-Golestan-Palata
Iran

02. oktobar 2024. | 12 dana | 2190€  1990€

zebre ngorongoro
Tanzanija i Zanzibar

08. decembar 2024. | 16 dana | 2590€  2390€