Lokacija:
Hotelski kompleks se nalazi u novoj pešačkoj zoni Hurgade-Memši, smešten na obali mora. Udaljen je od aerodroma  oko 6 km, od centra Hurgade 5 km.

Plaža:
Sopstvena, peščana, plaža duga oko 400 m sa postepenim ulaskom u vodu. Korišćenje ležaljki, peškira i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa ukupno 388 prostranih soba podeljenih u nekoliko kategorija: 339 standardnih i deluxe soba, 25 Elite soba, 4 junior suite-, 2 Executive suite-a, 7 Deluxe suite-a, 2 Spa suite-a, 1 Presidental suite i 2 ekskluzivne vile sa po 4 sobe u svakoj. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom i tušem, fen za sušenje kose, bade mantil i papuče,  Wifi internet, individualni klima uredaj, LCD Sat TV, mini bar, ketler za kafu i čaj, elektronski sef, telefon, prostor za sedenje, balkon.

Standardne sobe imaju pogled na šetalište, deluxe sobe su sa pogledom na more,dok su Elite sobe okrenute ka golf terenu i nude takođe pogled na more i određene pogodnosti u odnosu na standardne i deluxe sobe. Navedeni tipovi soba su površine oko 50m2 uključujići i balkon.

Family sobe imaju pogled more, površine oko 55 m2 , prostranije su od standardnih i deluxe soba i imaju mesta za dva dodatna ležaja (u tom slucaju nema dela za sedenje).

Elite family sobe, sve sa pogledom na more (55 m2) uključujući balkon, prostranije su od standardnih i deluxe soba i imaju mesta za dva dodatna ležaja (u tom slucaju nema dela za sedenje), podrazumevaju određene beneficije poput personalizovanog check in/out-a, besplatan ulaz u Spa centar...

Executive suite, površine oko 59 m2 ( uključujući balkon) imaju direktan pogled na more, dodatne beneficije.

Junior suite površine oko 74 m2 (uključujući balkon), sa pogledom na more imaju prostran dnevni boravak kao i dodatne beneficije u odnosu na standardne/deluxe sobe.

Deluxe apartman  površine oko 142 m2 (uključujući balkon), ima odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak, gledaju na more, 2 terase/balkona i dodatne beneficije.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju: recepcija, lobi, menjačnica/bankomat, glavni restoran „Tamarind“, restoran-bar „Alexanders“, restoran-bar na bazenu „Bwala“, „Tanga“ restoran-bar na plaži, „S Square“-3 azijska restorana, „Karibu“ lobi bar, „Ukumbi“ kafe, bar “Juisi”, “Shangalulu” bar i pab, “Dewan” kafe, spoljašnji bazen, bazen sa morskom vodom (greje se zimi), dečji bazen (greje se zimi), lazy river, Spa centar -tursko kupatilo, jacuzzi, saune, đakuzi sa morskom vodom, fitness centar, aerobik, golf teren, ronjenje, banana boat, kanu, pedalina, skijanje na vodi, jedrenje, stoni tenis, stoni fudbal, pikado, bilijar, animacioni programi, dečji klub Simba (4-12 god.), besplatan WiFi internet u javnim delovima hotela, frizerski salon, prodavnice na Al Dau promenadi, doktor na poziv, usluge pranja veša,  konferencijska sala, biznis centar .

Usluga:
All Inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola ili kao set meni.

8 dana/ 7  noćenja ili  11 dana/10 noćenja

Dan 1. Dolazak na aerodrom Nikola Tesla 2 sata pre leta. Let za Hurgadu u ranim jutarnjim časovima. Dolazak u Hurgadu; Transfer do hotela; Noćenje.

Dan 2. – 6  ili 10. Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Dan 7. Ili 11.  Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Let iz Hurgade za Beograd. Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

KRAJ PROGRAMA.

 

Cene i polasci:

15. septembar - od 1131€ po osobi / 10 noćenja
22. septembar - od 920€ po osobi / 7 noćenja
25. septembar - od 1263€ po osobi / 11 noćenja
28. septembar - od 1116€ po osobi / 9 noćenja

02. oktobar - od 1020€ po osobi / 7 noćenja
05. oktobar - od 1156€ po odobi / 9 noćenja
09. oktobar - od 1352€ po osobi / 11 noćenja
13. oktobar - od 1009€ po osobi / 7 noćenja
20. oktobar - od 1275€ po osobi / 10 noćenja

03. novembar - od 1075€ po osobi / 10 noćenja
10. novembar - od 1044€ po osobi / 10 noćenja
20. novembar - od 785€ po osobi / 7 noćenja

U cenu je UKLJUČENO:

 • Povratna avio kartu na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd sa uključenim aerodromskim taksama i prtljagom težine do 23kg i ručnim prtljagom težine 7kg.
 • Smeštaj na bazi izabrane usluge
 • Povratni transfer od aerodroma u Hurgadi do izabranog hotela
 • Troškove organizacije


 U cenu NIJE UKLJUČENO:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za COVID19 
 • Individualni troškovi putnika
 • Egipatska viza 
  Cena vize je 25$ i preuzima se u Hurgadi na aerodromu po dolasku.

VAŽNE NAPOMENE I USLOVI PLAĆANJA:

 • Ostatak novca do punog iznosa se isplaćuje do 15 dana pred putovanje.
 • Cene su izražene u dinarima i/ili stranoj valuti. Za cene izražene u stranoj valuti, plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu Narodne Banke Srbije (NBS), na dan sklapanja ugovora. 

COVID-19 VIRUS, BITNE INFORMACIJE: 

 • ZA PUTOVANJE U EGIPAT JE NEOPHODNO POSEDOVANJE NEGATIVNOG PCR TESTA NE STARIJEG OD 72 SATA PRE POČETKA PUTOVANJA
 • ZA PUTOVANJE U EGIPAT NEOPHODNO JE POSEDOVANJE PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA SA OBAVEZNIM POKRIĆEM ZA COVID 19.

OPŠTE NAPOMENE:

 • PUTNICI KOJI IMAJU UPLAĆEN ARANŽMAN NA 6 NOĆENJA / 8 DANA, 9 NOĆENJA/11 DANA, 10 NOĆENJA/12 DANA I 13 NOĆENJA / 15 DANA SOBE NAPUŠTAJU POSLEDNJEG DANA DO 12:00H, LET JE SLEDEĆEG DANA POSLE PONOĆI U 02:00H
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja
 • Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još 6 meseci po povratku sa putovanja. 
 • Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija na osnovu ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Vrsta i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo recepcija hotela po dolasku u hotel. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta. Jedan hotelski dan, kao i rezervisane usluge računaju se od podneva datuma početka putovanja do podneva poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada (u zavisnosti od satnica leta, na koje agencija ne može uticati ) gost uđe u hotel. Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Na put je potrebno poneti pasoš koji važi 6 meseci po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće. 
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. 
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Trip Top putovanja doo
 • Trip Top Putovanja doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

ZAINTERESOVANI STE ZA OVO PUTOVANJE ILI MOŽDA IMATE NEKIH NEDOUMICA?

Tu smo da odgovorimo na sve što Vas interesuje, samo popunite upitnik u nastavku i odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.