Lokacija:
Kompleks Premier Le Reve nalazi se u novoj komuni – uvali Sahl Hasheesh na obali mora, udaljen je 22 km južno od aerodroma u Hurgadi, 25 km od centra.

Plaža:
Sopstvena, sa koralnim grebenom i pontonom za ulazak u vodu. Veci deo je kupačka zona sa plitkom vodom, preporucuje se specijalna obuca.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 367 sobe (113 moderated, 84 superior, 85 deluxe, 6 Premier i 4 Jacuzzi apartmana). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen za sušenje kose, LCD TV, internet, ketler za kafu i caj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Moderated sobe (49 m2), imaju pogled na baštu ili delimican pogled na more, 
Superior sobe (49 m2), imaju pogled na bazen ili delimican pogled na more,
Deluxe sobe (49 m2), imaju pogled na bazen i delimican pogled na more,
Premier apartman (137 m2), dnevni boravak, trpezarija, spavaca soba, dva kupatila,
Steam apartman (102 m2), ima odvojeni dnevni boravak i spavacu sobu, steam room, 3 velika balkona sa pogledom na more.
Jacuzzi apartman (70 m2), ima jacuzzi, pogled na bazen, odvojeni dnevni boravak i spavacu sobu.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, menjačnica, lobi, glavni restoran „Turquoise“, italijanski a la carte restoran “Bella”, kineski a la carte restoran “Mandarin”, mediteranski a la carte restoran “Mermaid”, restoran na plaži “Ossiano”, japanski a la carte restoran “Miyako” (uz doplatu), Executive lounge (uz doplatu), bar kod bazena, bar na plaži, lobi bar, long bar, spoljašnji bazen sa morskom vodom, spoljašnji bazen koji se greje zimi, dva mala bazena, unutrašnji bazen, Sky bazen na 5 spratu (uz doplatu), sauna, jacuzzi (uz doplatu), WiFi internet na javnim mestima, fitness centar, frizerski salon (uz doplatu), doktor, odbojka na plaži, animacioni program, konferencijska sala (uz doplatu).

Air Cairo

7 dana/6 noćenja i  11 dana/10 noćenja

Dan 1. Dolazak na aerodrom Nikola Tesla 2 sata pre leta. Let za Hurgadu u ranim jutarnjim časovima. Dolazak u Hurgadu; Transfer do hotela; Noćenje.

Dan 2. – 6  ili 10. Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Dan 7. Ili 11.  Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Let iz Hurgade za Beograd. Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

KRAJ PROGRAMA.

 

 

Cene i polasci:

26. maj - od 800€ po osobi
/ 7 noćenja
29. maj - od 823€ po osobi
/ 7 noćenja

05. jun - od 818€ po osobi
/ 7 noćenja
16. jun - od 1017€ po osobi / 10 noćenja
23. jun - od 998€ po osobi
/ 10 noćenja

07. jul - od 829€ po osobi
/ 7 noćenja
18. jul - od 983€ po osobi
/ 9 noćenja
28. jul - od 1006€ po osobi
/ 10 noćenja

04. avgust - od 829€ po osobi
/ 7 noćenja
15. avgust - od 998€ po osobi
/ 9 noćenja
25. avgust - od 1003€ po osobi
/ 10 noćenja


U cenu je UKLJUČENO:

 • Povratna avio kartu na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd kompanijom Air Cairo sa uključenim aerodromskim taksama i prtljagom težine do 23kg i ručnim prtljagom težine 7kg.
 • Smeštaj na bazi izabrane usluge
 • Povratni transfer od aerodroma u Hurgadi do izabranog hotela
 • Troškove organizacije


 U cenu NIJE UKLJUČENO:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za COVID19 
 • Individualni troškovi putnika
 • Boravišna taksa - plaća se u hotelu
 • Egipatska viza 
  Napomena: Vize su besplatne za sve dolaske do 30.04.2021. godine. Cena vize je 25$ i preuzima se u Hurgadi na aerodromu po dolasku.

VAŽNE NAPOMENE I USLOVI PLAĆANJA:

 • Ponuđena cena aranžmana je iskazana u odnosu na trenutnu raspoloživost kapaciteta i slobodnih mesta na letovima.
 • Kako bismo krenuli u realizaciju aranžmana, neophodna je vaša pismena saglanost, koju nam možete iskazati slanjem emaila na office@triptop.rs da vam inicijalna ponuda odgovara.
 • Nakon vaše potvrde, prosledićemo vam instrukcije za uplatu avansog dela koji iznosi 50% od ukupne cene aranžmana.
 • Nakon evediencije uplate pristupamo rezervaciji svih elemenata vašeg aranžmana i nakon čega vam još jednom potvrđujemo konačnu cenu.
 • Nakon vaše potvde da vam cena i uslovi i odgovaraju, pristupamo definitivnoj potvrdi kompletnog aranžmana nakon čega avans u iznosu od 50% postaje nerefudabilan.
 • Ostatak novca do punog iznosa se isplaćuje do 10 dana pred putovanje.
 • Cene su izražene u dinarima i/ili stranoj valuti. Za cene izražene u stranoj valuti, plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu Narodne Banke Srbije (NBS), na dan sklapanja ugovora. 

COVID-19 VIRUS, BITNE INFORMACIJE: 

 • ZA PUTOVANJE U EGIPAT JE NEOPHODNO POSEDOVANJE NEGATIVNOG PCR TESTA NE STARIJEG OD 72 SATA PRE POČETKA PUTOVANJA
 • ZA PUTOVANJE U EGIPAT NEOPHODNO JE POSEDOVANJE PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA SA OBAVEZNIM POKRIĆEM ZA COVID 19.

OPŠTE NAPOMENE:

 • PUTNICI KOJI IMAJU UPLAĆEN ARANŽMAN NA 6 NOĆENJA / 8 DANA, 9 NOĆENJA/11 DANA, 10 NOĆENJA/12 DANA I 13 NOĆENJA / 15 DANA SOBE NAPUŠTAJU POSLEDNJEG DANA DO 12:00H, LET JE SLEDEĆEG DANA POSLE PONOĆI U 02:00H
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja
 • Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još 6 meseci po povratku sa putovanja. 
 • Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija na osnovu ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Vrsta i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo recepcija hotela po dolasku u hotel. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta. Jedan hotelski dan, kao i rezervisane usluge računaju se od podneva datuma početka putovanja do podneva poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada (u zavisnosti od satnica leta, na koje agencija ne može uticati ) gost uđe u hotel. Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Na put je potrebno poneti pasoš koji važi 6 meseci po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće. 
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. 
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Trip Top putovanja doo
 • Trip Top Putovanja doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

ZAINTERESOVANI STE ZA OVO PUTOVANJE ILI MOŽDA IMATE NEKIH NEDOUMICA?

Tu smo da odgovorimo na sve što Vas interesuje, samo popunite upitnik u nastavku i odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.