Lokacija:
Hotel je smešten na obali mora, u centralnom delu regije Sahl Hasheesh. Ovaj prelepi hotelski kompleks zauzima površinu od 100.000 m2 i nalazi se 17 km od aerodroma i 20 km od centra Hurgade.

Plaža:
Sopstvena, peščana plaža  duga oko 600m, sa koralnim grebenom u jednom delu -preporučuje se specijalna obuća. Na plaži postoji porodični deo plaže sa peščanim ulaskom u more, kao i adult only deo predviđen samo za odrasle. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaji:
Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, menjačnica/bankomat, glavni restoran „Red Sea“, italijanski A’la carte restoran „Bella Vista“, egipatski A’la carte restoran, meksički A’la carte restoran „Chillitos“, azijski A’la carte restoran „Ying&Yang“, japanski A’la carte restoran „Mikado“, restoran kod bazena (roštilj i morski plodovi), lobby bar, bar kod bazena, „La salsa“ bar &club, „Bella Vista“ bar, VIP bar, „The Niche“ bar, bar za tinejdžere, 5 bazena za odrasle  (2 grejana u toku zimske sezone) i 1 za decu (grejan u toku zimske sezone) sa 2 tobogana, Spa centar-sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, đakuzi; fitnes centar sa teretanom, teniski tereni, odbojka i fudbal na plaži, aerobik, stoni tenis, pikado, bilijar, sportovi na vodi i ronjenje, animacija za decu i odrasle, dečje igralište, Smiling baby club (1-3god), Kids club(4-7god), Juniors club (8-12god), Teens club (13-17god), prodavnice u okviru kompleksa, konferencijske sale, salon lepote, medicinske usluge, besplatan Wi Fi internet u javnim delovima hotela.

Sobe:
Raspolaže 615 prostranih, modernih i elegantnih soba koje nude privatnost sa izuzetnim pogledom na Crveno more ili bašte hotela. Sobe su raspoređene u 3 krila hotela i podeljene su na sledeće kategorije: classic sobe (45m2) sa pogledom na baštu ili more, club deluxe sobe (45m2) sa pogledom na more,  swim-up suite sa izlaskom na bazen(52m2), porodične sobe sa pogledom na more (52m2), Panorama suite (83m2) , Ambassador suite (123-142m2), Royal suite (282-376m2).  Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, bade mantil i papuče, fen za kosu, LCD sat TV, telefon, sef, klima uređaj, mini bar, ketler za kafu/čaj, besplatan pristup internetu, balkon ili terasu.

Usluga:
All Inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola ili kao set meni.

8 dana/ 7  noćenja ili  11 dana/10 noćenja

Dan 1. Dolazak na aerodrom Nikola Tesla 2 sata pre leta. Let za Hurgadu u ranim jutarnjim časovima. Dolazak u Hurgadu; Transfer do hotela; Noćenje.

Dan 2. – 6  ili 10. Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Dan 7. Ili 11.  Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Let iz Hurgade za Beograd. Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

KRAJ PROGRAMA.

Cene i polasci:


15. septembar - od 1774€ po osobi / 10 noćenja
22. septembar - od 1348€ po osobi / 7 noćenja
25. septembar - od 953€ po osobi / 4 noćenja

U cenu je UKLJUČENO:

 • Povratna avio kartu na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd sa uključenim aerodromskim taksama i prtljagom težine do 23kg i ručnim prtljagom težine 7kg.
 • Smeštaj na bazi izabrane usluge
 • Povratni transfer od aerodroma u Hurgadi do izabranog hotela
 • Troškove organizacije


 U cenu NIJE UKLJUČENO:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za COVID19 
 • Individualni troškovi putnika
 • Egipatska viza 
  Cena vize je 25$ i preuzima se u Hurgadi na aerodromu po dolasku.

VAŽNE NAPOMENE I USLOVI PLAĆANJA:

 • Ostatak novca do punog iznosa se isplaćuje do 15 dana pred putovanje.
 • Cene su izražene u dinarima i/ili stranoj valuti. Za cene izražene u stranoj valuti, plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu Narodne Banke Srbije (NBS), na dan sklapanja ugovora. 

COVID-19 VIRUS, BITNE INFORMACIJE: 

 • ZA PUTOVANJE U EGIPAT JE NEOPHODNO POSEDOVANJE NEGATIVNOG PCR TESTA NE STARIJEG OD 72 SATA PRE POČETKA PUTOVANJA
 • ZA PUTOVANJE U EGIPAT NEOPHODNO JE POSEDOVANJE PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA SA OBAVEZNIM POKRIĆEM ZA COVID 19.

OPŠTE NAPOMENE:

 • PUTNICI KOJI IMAJU UPLAĆEN ARANŽMAN NA 6 NOĆENJA / 8 DANA, 9 NOĆENJA/11 DANA, 10 NOĆENJA/12 DANA I 13 NOĆENJA / 15 DANA SOBE NAPUŠTAJU POSLEDNJEG DANA DO 12:00H, LET JE SLEDEĆEG DANA POSLE PONOĆI U 02:00H
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja
 • Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još 6 meseci po povratku sa putovanja. 
 • Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija na osnovu ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Vrsta i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo recepcija hotela po dolasku u hotel. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta. Jedan hotelski dan, kao i rezervisane usluge računaju se od podneva datuma početka putovanja do podneva poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada (u zavisnosti od satnica leta, na koje agencija ne može uticati ) gost uđe u hotel. Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Na put je potrebno poneti pasoš koji važi 6 meseci po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće. 
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. 
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Trip Top putovanja doo
 • Trip Top Putovanja doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

ZAINTERESOVANI STE ZA OVO PUTOVANJE ILI MOŽDA IMATE NEKIH NEDOUMICA?

Tu smo da odgovorimo na sve što Vas interesuje, samo popunite upitnik u nastavku i odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.