Hotel Afa je smešten na 300 metara od plaže u Ksamilu i raspolaže restoranom, besplatnim privatnim parkingom, vrtom i terasom. Ovaj hotel sa 3 zvezdice nudi klimatizovane sobe sa sopstvenim kupatilom i besplatnim WiFi internetom. Na raspolaganju su vam i porodične sobe. Sve hotelske smeštajne jedinice poseduju flat-screen TV. Svakog dana u hotelu Afa služi se kontinentalni doručak. Informacije o okolini možete dobiti od osoblja recepcije, koja radi non-stop. Plaža Bora Bora i plaža Ksamil 7 nalaze se na 550 metara od hotela Afa.

Cene i polasci:

15.06.-25.06. - 640€ 10 noćenja sa doručkom  za dve osobe
20.06.-30.06. - 678€ 10 noćenja sa doručkom  za dve osobe

01.07.-11.07. - 756€ 10 noćenja sa doručkom  za dve osobe
11.07.-21.07. - 822€ 10 noćenja sa doručkom  za dve osobe
21.07.-31.07. - 823€ 10 noćenja sa doručkom  za dve osobe

01.08.-11.08. - 750€ 10 noćenja sa doručkom  za dve osobe
11.08.-21.08. - 880€ 10 noćenja sa doručkom  za dve osobe
21.08.-31.08. - 818€ 10 noćenja sa doručkom  za dve osobe

01.09.-11.09. - 531€ 10 noćenja sa doručkom  za dve osobe
11.09.-21.09. - 525€ 10 noćenja sa doručkom  za dve osobe

U cenu je UKLJUČENO:

 • Smeštaj na bazi izabrane usluge
 • Troškove organizacije

 U cenu NIJE UKLJUČENO:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za COVID19 
 • Individualni troškovi putnika
 • Boravišna taksa 

VAŽNE NAPOMENE I USLOVI PLAĆANJA:

 • Ponuđena cena aranžmana je iskazana u odnosu na trenutnu raspoloživost kapaciteta i slobodnih mesta na letovima.
 • Kako bismo krenuli u realizaciju aranžmana, neophodna je vaša pismena saglanost, koju nam možete iskazati slanjem emaila na office@triptop.rs da vam inicijalna ponuda odgovara.
 • Nakon vaše potvrde, prosledićemo vam instrukcije za uplatu avansog dela koji iznosi 50% od ukupne cene aranžmana.
 • Nakon evediencije uplate pristupamo rezervaciji svih elemenata vašeg aranžmana i nakon čega vam još jednom potvrđujemo konačnu cenu.
 • Nakon vaše potvde da vam cena i uslovi i odgovaraju, pristupamo definitivnoj potvrdi kompletnog aranžmana nakon čega avans u iznosu od 50% postaje nerefudabilan.
 • Ostatak novca do punog iznosa se isplaćuje do 10 dana pred putovanje.
 • Cene su izražene u dinarima i/ili stranoj valuti. Za cene izražene u stranoj valuti, plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu Narodne Banke Srbije (NBS), na dan sklapanja ugovora. 

COVID-19 VIRUS, BITNE INFORMACIJE: 

OPŠTE NAPOMENE:

 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja
 • Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još 6 meseci po povratku sa putovanja. 
 • Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija na osnovu ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Vrsta i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo recepcija hotela po dolasku u hotel. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta. Jedan hotelski dan, kao i rezervisane usluge računaju se od podneva datuma početka putovanja do podneva poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada (u zavisnosti od satnica leta, na koje agencija ne može uticati ) gost uđe u hotel. Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Na put je potrebno poneti pasoš koji važi 6 meseci po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće. 
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. 
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Trip Top putovanja doo
 • Trip Top Putovanja doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

ZAINTERESOVANI STE ZA OVO PUTOVANJE ILI MOŽDA IMATE NEKIH NEDOUMICA?

Tu smo da odgovorimo na sve što Vas interesuje, samo popunite upitnik u nastavku i odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.