ponedeljak - petak od 9 do 17h
trip top travel
Trip_Top_Putovanja-Svajcarska-Nova_godina

Švajcarska i Lihtenštajn za Sretenje 2024, 6 dana

Najlepša bajka u kojoj se možete naći. Lepote Švajcarske u toku cele godine su neverovatne ali idila koju možete da osetite tokom zime ostavlja bez daha. 

Jedinstvena Švajcarska arhitektura, nastala kao kombinacija francuskog, nemačkog i italijanskog stila gradnje u kombinaciji sa nestvarnom prirodom okruženom jedinstvenim pogledom na planinski masiv Alpe i opuštenošću Švajcaraca će Vas sigurno zadiviti. 

Trip_Top_Putovanja-Svajcarska-Vaduz-2

Jedna od najmanjih prestonica na svetu Vaduz

Upoznajte se sa Vaduzom, glavnim gradom Kneževine Lihtenštajn, jedinom zemljom na svetu koja je naziv dobila po prezimenu kneževske porodice koja i danas vlada ovom jedinstvenom državom. Prestonica ove države koja se graniči sa Švajcarskom i Austrijom je dom za svega 5.000 stanovnika što je čini jednim od najmanjih glavnih gradova na svetu ali i zvanično najbogatijom zemljom na svetu

Najveći grad u Švajcarskoj Cirih

Osetite duh Ciriha, najvećeg švajcarskog grada i poslovne prestonice Evrope. Okusite simbol ove alpske zemlje – najukusnije čokolade i uživajte u najrazličitijim vrstama sireva po kojima je Švajcarska nadaleko poznata.

Obilazak Ženeve, Lozane, Montrea i Berna

Uživajte u prelepoj Ženevi sa pogledom na Mont Blan i Ženevsko jezero. Dočekajte Novu godinu u jedinstvenoj atmosferi kakvu možete osetiti samo u Švajcarskoj. Obiđite drugu stranu jezera i prošetajte univerzitetskom prestonicom Švajcarske –  Lozanom, upoznajte Montre – omiljeni grad pevača grupe Queen – Fredija Merkjurija, a sve na kraju začinite Bernom, glavnim gradom Švajcarske.

jezero-svajcarska
ZAINTERESOVANI STE ZA OVO PUTOVANJE ILI MOŽDA IMATE NEKIH NEDOUMICA?

Tu smo da odgovorimo na sve što vas interesuje, samo popunite upitnik u nastavku i odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.