ponedeljak - petak od 9 do 17h
trip top travel
Trip_Top_Putovanja-london-nova-godina (1)

London avionom, 6 dana

Šta nam to svaka naredna godina sprema, zavisi isključivo od toga šta smo sami spremni da ponudimo godini koja sledi. Zato se potrudite da to bude nešto posebno. Nešto što će lestvicu obećanja sebi samima držati dovoljno visoko, a ipak dostižno. A ima li bolje motivacije i zaleta, od početka godine u jednom od najlepših , najuzbudljivijih i najuticajnijih gradova na svetu – Londonu? 

Doček Nove godine u Londonu

Vodimo vas u novogodišnju avanturu za pamćenje. Put čuvenog Londona, glavnog grada Engleske i Velike Britanije. Prilika da okupite porodicu, voljene, prijatelje i osetite svu posebnost prazničnog Londona, kada ovaj grad postaje istinski magičan. Idealan način na novu stranicu života započnemo drugačije.

Doživite novogodišnje nebo iznad Londona, obasjano pirotehnčkim spektaklom. U naluđoj noći provozajte se magičnom turom Temzom. Probajte nešto iz kolekcije gastronomskih kutaka, svih meridijana. Obiđite legendarne klubove, đuskajte uz aktuelne didžejeve. Stopite se sa čudesnim gradskim koloritom, kakav se verovatno može videti još samo u Njujorku. Budite deo parade 1. januara, kada prepričavamo sinoćne utiske.   

Uživajte u obilasku Londona

U međuvremenu, uživajte u redovnom pulsu kosmopolitskog džina koji pleni, starog preko 2 milenijuma. U kojem možete čuti preko 300 različitih jezika i videti svu različitost koju ova planeta u malom ima da ponudi. London je svet, a opet, tako britanski. Staromodan, pak ultra moderan. London postavlja standarde. Diktira trendove. London šokira. Bez sumnje, glavni grad Evrope.       

U njemu živi oko 8.5 miliona stanovnika, među kojima i najpoznatija kraljevska porodica na svetu. Godišnje, poseti ga 27 miliona turistia, više od bilo kog grada u Evropi. London se deli na Istočni (East End) i Zapadni deo (West End). I zaista je svejedno na koju stranu ćete prvo krenuti u obilazak. 

Bilo da ste se ukrcali na čuveni Tube (najstariji metro na svetu) i uputili u Londonskom Oku, prošetali ka Big Benu (najvećoj sahat kuli na svetu), Londonskom Oku (o kome ste pevali kao deca), Bakingemskoj palatiVestminsterskoj opatiju, muzeju Madam Tiso i Pikadiliju. Šopingovali u Oksford ulici, divili se savremenoj umetnosti u Tejt Modernu, ili klasičnoj ispred Katedrale Svetog Pavla, odmarali u Hajd parku, zaviriti u Portobelo ili zaputili ka stadionu nekog od londonskih premijerligaša, ovaj grad ostavlja vam još barem toliko za videti i doživeti.

London, grad koji ima apsolutno sve. 

Saznajte i vi zašto.

ZAINTERESOVANI STE ZA OVO PUTOVANJE ILI MOŽDA IMATE NEKIH NEDOUMICA?

Tu smo da odgovorimo na sve što vas interesuje, samo popunite upitnik u nastavku i odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.