Dragi putnici,

Obaveštavamo vas da će turisitčka agencija Trip Top Putovanja d.o.o. otvoriti poslovnicu u ulici Dalmatinska 72 u Beogradu počevši od ponedeljka, 1. juna.

Tokom prvog perioda, radno vreme poslovnice će biti od ponedeljka do petka od 10h do 15h. Takođe, obaveštavamo vas da će službeni telefoni i email adresa agencije takođe biti dostupni u istom vremenskom periodu, dok ćemo vas o povratku na puno radno vreme obavestiti naknadno.

Ulazak u poslovnicu će biti moguć uz poštovanje mera zdravstvene zaštite, nošenja zaštitinih maski, dok će maksimalno dva klijenta moći istovremeno da borave u poslovnici.

Takođe, za sve putnike čiji aranžmani neće biti realizovani usled epidemiološke situacije ili zatvorenih granica pojedinih zemalja, naš tim radi na novim terminima postojećih aranžmana za jesen i zimu kao i na novim ponudama za tekuću i narednu godinu sa kojim ćete moći da zamenite otkazana putovanja. Nove ponude možete pratiti preko naše web stranice i putem društvenih mreža, a takođe ćemo vas o istim obaveštavati i putem emaila.